Opgeven voor mailing list en/of account aanmaken

Op deze pagina kun je je opgeven om mailtjes te krijgen over nieuwe experimenten, en/of een account aanmaken zodat je je makkelijker kunt inschrijven voor een experiment.

Emailadres opgeven voor bericht over nieuwe experimenten

Je kunt hier je emailadres opgeven als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe experimenten bij de ILS Labs. Voor de meeste experimenten zoeken we proefpersonen tussen de 18 en de 35 jaar. Veel van ons onderzoek wordt uitgevoerd met niet-dyslectische moedertaalsprekers van het Nederlands, maar we zijn ook erg blij met proefpersonen die dyslectisch zijn, of Nederlands als tweede taal spreken. Daarom vragen we je bij inschrijving voor de mailinglist ook naar je moederta(a)l(en) en naar dyslexie; je krijgt dan alleen bericht over voor jou relevante experimenten.


Account aanmaken

Met een account schrijf je je makkelijker in bij nieuwe experimenten. Als je bent ingelogd, tonen we alleen de experimenten waar je aan mee kunt doen, en je hoeft bij het inschrijven alleen je gegevens in te vullen die nog niet bij ons bekend zijn. Als je al eerder meegedaan hebt voordat je een account maakt, zul je je oude afspraken ook terug zien in jouw overzicht.
Een account aanmaken is natuurlijk niet verplicht om mee te kunnen doen aan een experiment.


Gegevens

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en je kunt je op elk moment weer uitschrijven door een mailtje te sturen aan I.C.M.C.Mulders@uu.nl. Zie onze privacy-verklaring voor meer informatie.